Atentat Boston / Procurorii fac legătura între Tamerlan Țarnaev și o triplă crimă

116
Atentat Boston / Procurorii fac legătura între Tamerlan Țarnaev și o triplă crimă - 646x404-1382621971.jpg

Articole recomandate

Procurorii din Boston au făcut legătura pentru prima dată între Tamerlan Țarnaev, unul dintre presupușii autori ai atentatelor de la maratonul din Boston, și o triplă crimă care nu a fost elucidată.


Într-un document al justiției, ei evocă mărturiile unui tânăr de origine cecenă, ucis în mai de poliție în timpul unui interogatoriu în Florida, Ibraghim Todașev. "Potrivit lui Todașev, Tamerlan Țarnaev a participat la tripla omucidere din Waltham", scriu procurorii.


Această crimă, care nu a fost elucidată, a avut loc la 11 septembie 2011, la periferia de vest a Bostonului. Trei bărbați au fost găsiți strangulați într-un apartament, acoperiți cu marijuana.


Documentul care îl incriminează pe Tamerlan Țarnaev, ucis la vârsta de 26 de ani în schimburi de focuri cu poliția după dublul atentat din Boston, datează din 21 octombrie.


Ibraghim Todașev îl cunoștea pe Tamerlan Țarnaev cu care a practicat arte marțiale. În ziua morții sale, surse din cadrul poliției au afirmat că acesta și-a recunoscut implicarea în tripla crimă și că l-a incriminat, de asemenea, pe Țarnaev. "A recunoscut, dar nu a semnat nimic", a declarat o sursă din cadrul poliției.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8073 secunde