Atentat la Tel Aviv. O mașină a intrat în mulțime. Mesajul Hamas: „Sângele copiilor noștri nu este ieftin”

262
Atentat la Tel Aviv. O mașină a intrat în mulțime. Mesajul Hamas: „Sângele copiilor noștri nu este ieftin” - atentat-1688471464.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni la Tel Aviv, într-un presupus atac care are loc în contextul violențelor din tabăra de refugiați din Jenin, în cadrul cărora forțele israeliene au ucis zece palestinieni și au rănit cel puțin 100.

Cel puțin șapte oameni au fost răniți în presupusul atac cu mașină din Tel Aviv, iar autorul atacului a fost ucis, scrie BBC.

Șapte persoane au fost rănite în atac, dintre care trei sunt în stare gravă, a declarat poliția israeliană în cea mai recentă actualizare. Ofițerii au confirmat că suspectul conducea un vehicul care călătorea de la sud la nord pe strada Pinchas Rosen din Tel Aviv, când "a intrat în pietonii care stăteau în centrul comercial și a ieșit din vehicul pentru a înjunghia civili cu un obiect ascuțit".

Gruparea islamistă Hamas a transmis că atacul „eroic” din Tel Aviv face parte dintr-un „răspuns natural la masacrul continuu al poporului nostru și o legitimă autoapărare împotriva încălcării de către ocupația [israeliană] a tuturor normelor umane”. „Ocupantul trebuie să se pregătească să își numere morții și răniții, pentru că sângele copiilor noștri nu este ieftin”, se mai arată în mesajul Hamas.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6245 secunde