AUDIO - Iulia Timoșenko, interceptată: Eu însămi aș fi gata să iau o mitralieră

196
1
AUDIO - Iulia Timoșenko, interceptată: Eu însămi aș fi gata să iau o mitralieră - iuliatimosenko-1395742346.jpg

Articole recomandate

Ucrainenii trebuie să pună mâna pe arme și să lupte împotriva rușilor, ar fi spus fostul premier ucrainean Iulia Timoșenko într-o conversație telefonică interceptată, difuzată luni de televiziunea Russia Today, citată de agenția EFE, potrivit Agerpres.


"Eu însămi aș fi gata să iau o mitralieră și să-l împușc în frunte pe acest nemernic', este auzită Timoșenko spunându-i fostului ministru adjunct ucrainean al Apărării și Securității Naționale, Nestor Șufrici, ea referindu-se probabil la președintele Putin.


'Au depășit orice limită. Nenorociții! Trebuie să punem mâna pe arme și să-i împușcăm pe 'kațapi' (termen depreciativ ce face referire la rușii din Ucraina) împreună cu liderul lor. Îmi pare rău că nu am fost aici să conduc acest proces. Nici în glumă nu i-aș fi lăsat să ia Crimeea', mai spune ea în conversația ce este postată și pe YouTube.


Potrivit Russia Today, Timoșenko ar fi confirmat autenticitatea înregistrării, cu excepția părții în care se aude vorbind despre eliminarea celor opt milioane de ruși din Ucraina. În schimb, Șufrici afirmă că înregistrarea este contrafăcută.






Comentează știrea

sf. dracu
26 martie 2014
zici?

ia-o si p-a mea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3241 secunde