Bilanțul atentatului de la Nisa a crescut la 85 de morți

327
Bilanțul atentatului de la Nisa a crescut la 85 de morți - bilantnisa-1470399752.jpg

Articole recomandate

Autoritățile franceze au anunțat că un bărbat a murit ca urmare a rănilor suferite în urmă cu trei săptămâni, după ce un atacator tunisian a condus un camion în mulțimea adunată pe promenada din Nisa. Bilanțul atacului a crescut la 85 de morți și peste 300 de răniți.

Ultima victimă a atentatului a fost identificată de către autorități drept Pierre Hatterman. În urma atacului terorist a decedat soția acestuia, Francoise Hatterman, precum și fiul cuplului. În vreme ce, fiica celor doi, în vârstă de 14 ani, rămâne internată într-un spital francez.

"Toate gândurile mele se îndreaptă spre fiica, familia și rudele lui Pierre Hatterman, care tocmai a pierdut lupta cu viața", a declarat președintele regiunii Riviera, Christian Estrosi, potrivit News.ro.

Gruparea Statul Islamic a revendicat atacul comis de către tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, care a condus un camion frigorific în mulțimea adunată pe Promenade des Anglais din localitatea franceză Nisa, pentru a privi jocul de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde