Breasla hoților se duce de râpă pe Google. Cum s-a dat de gol un cuplu de infractori

414
Breasla hoților se duce de râpă pe Google. Cum s-a dat de gol un cuplu de infractori - hot-1659362367.jpg

Articole de la același autor

Poliția britanică a reținut un bărbat și o femeie care plănuiau să dea o spargere în Virginia Water, o zonă din comitatul Surrey unde se află proprietăți valoroase, potrivit Antena3.ro


Este vorba despre Jordan Malcom- Taylor, în vârstă de 28 de ani, şi Nikisha Hosten, în vârstă de 22 de ani (foto interior).

Potrivit presei din Regatul Unit, cei doi au pus ochii pe o casă care părea promițătoare și au pătruns în curtea imobilului printr-un gard, într-o zi a lunii aprilie, anul 2020.

Ei au fost surprinși de proprietar și au scăpat cu fuga.


Google, refugiul hoțului contemporan

Astfel, între căutările efectuate înaintea spargerii s-au numărat următoarele: "ce să faci cu 3 milioane de lire sterline", "de unde să iei o armă" și "cum să deschizi o fereastră încuiată".

După aceste dovezi ale planurilor infracționale, oamenii legii au recuperat imagini de pe o cameră de supraveghere cu cei doi efectuând o vizită de recunoaștere în zonă, cu o zi înainte de spargerea ratată.

De asemenea, în mașina celor doi au fost descoperite două cuțite, o replică a unei arme reale, cătușe și un recipient cu benzină, dar și câteva ustensile cu care se puteau forța încuietori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6299 secunde