Camera de lux în care va sta Elena Udrea în închisoare. Condiții mai bune decât în azile sau spitale

338
Camera de lux în care va sta Elena Udrea în închisoare. Condiții mai bune decât în azile sau spitale - udrea-1655225116.jpg
Elena Udrea nu a fost adusă nici până acum în România. La 5 zile distanţă de la decizia definitivă, bulgarii nu au trimis încă documentele necesare pentru ca Poliţia Română să declanşeze procedurile. Ea va fi dusă la penitenciarul Târgşor.


Surse din penitenciare au declarat în exclusivitate pentru News Hour with CNN că Elena Udrea ar putea să ceară protecţie specială.

"Ţinând cont de faptul că Elena Udrea este un fost ministru şi fost politician şi beneficiază de un tratament oarecum mai bun decât ceilalti deţinuţi din penitenciarul Târgşor", a declarat Cosmin Dorobanţu, preşedinte Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Un tratament mai bun datorită funcţiilor politice pe care le-a avut Elena Udrea.


O să aibă dreptul să iasă în curte să se plimbe 2-3 ore pe zi. Camera în care o să stea o să aibă mobilier, pat şi chiar un telefon fix cu care Elena Udrea o să poată să ţină legătura cu familia şi apropiaţii.

Are dreptul la 10 convobiri telefonice, în total o oră pe zi. După perioada de carantină de 21 de zile, Elena Udrea ar putea să împartă beneficiile cu 7 deţinute, spun surse din ANP.

"Camera îi va asigura minim 4 metri pătraţi individual. Va avea o baie individuală unde i se va asigura intimitatea, nu va fi o baie la comun cu toţi detinuţii. Va avea montat din partea administratiei penitenciarului un televizor", a adăugat Cosmin Dorobanţu.

Fosta blondă de la Cotroceni o să aibă acelaşi meniu de mâncare la fel ca celelalte deţinute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3123 secunde