Elena Udrea rămâne în închisoare! Cererea de suspendare a pedepsei de șase ani a fost respinsă de ÎCCJ

137
Elena Udrea rămâne în închisoare! Cererea de suspendare a pedepsei de șase ani a fost respinsă de ÎCCJ - elenaudreavreasascapeinchisoare7-1653307967.jpg
Judecătorii ÎCCJ au amânat decizia privind suspendarea executării pedepsei în Gala Bute după ce fostul ministru a apelat la o cale extraordinară de atac la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, scrie g4media.ro


Udrea a transmis, prin intermediul avocaţilor săi, că nu vrea să fie audiată de judecătorii români, prin videoconferinţă din Bulgaria.

Preşedintele completului de judecată a stabilit, însă, că Udrea trebuie citată în Bulgaria, astfel încât procesul a fost amânat, fiind stabilit termen pentru data de 23 mai.

Este ultima cale extraordinară de atac la care poate apela fostul ministru al Turismului pentru a obţine rejudecarea dosarului.

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul Gala Bute. A fost prinsă în Bulgaria, procedurile de extrădare fiind în derulare.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.303 secunde