Informație de ultimă oră despre Elena Udrea! Decizia luată chiar acum de judecători

640
Informație de ultimă oră despre Elena Udrea! Decizia luată chiar acum de judecători - elenaudrea1-1652703317.jpg
Luni ar fi trebuit să aibă loc recursul în casație introdus de Elena Udrea, însă fostul ministru al Turismului a transmis că nu dorește să fie audiată de judecătorii români. Procesul a fost amânat pentru săptămâna viitoare.Elena Udrea a transmis luni, prin intermediul avocaţilor săi, că nu vrea să fie audiată de judecătorii români, prin videoconferinţă din Bulgaria, în cadrul procesului în care încearcă printr-o cale extraordinară de atac să scape de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul "Gala Bute", scrie AGERPRES.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar fi trebuit luni să ia în dezbatere recursul în casaţie introdus de Elena Udrea, ultima cale extraordinară de atac la care poate apela fostul ministru al Turismului pentru a obţine rejudecarea dosarului.

Trei avocaţi angajaţi de Udrea au explicat instanţei că fostul ministru a dat o declaraţie în Bulgaria şi nu mai doreşte să fie audiată prin videoconferinţă.

Preşedintele completului de judecată a stabilit, însă, că Udrea trebuie citată în Bulgaria, astfel încât procesul a fost amânat, fiind stabilit termen pentru data de 23 mai.

Tot acum, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, care execută o condamnare de cinci ani primită în acelaşi dosar, a solicitat să-i fie suspendată pedeapsa şi să fie eliberat până la judecarea pe fond a recursului în casaţie. Magistraţii au rămas în pronunţare pe această cerere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3304 secunde