Captură impresionantă de droguri în garajul unui român. Mama lui îi ia apărarea

278
Captură impresionantă de droguri în garajul unui român. Mama lui îi ia apărarea - captura-1705948609.jpg
Captură impresionantă de droguri a poliției italiene, care a descins în garajul unui tânăr român care era venit de doar o lună în Italia. Mama lui spune că totul este o înscenare, conform relatării din cotidianul Giornale di Brescia.


Nu avea documente de reședință, nu știa limba, nu avea mașină, nu avea bani, totuși, s-au găsit droguri în valoare de 2,5 milioane de euro în garajul casei în care stătea, pe o stradă centrală din oraș. A fost prins joi seara, 18 ianuarie, chiar când dispozitivul de supraveghere al Brigăzii Mobile se pregătea să părăsească locul în care îl aștepta pe suspect.


În jurul orei 20.00, românul în vârstă de 30 de ani, care locuia într-o reședință din Desenzano, a venit la poarta unuia dintre garajele complexului de locuințe.
A acționat o telecomandă din buzunar, apoi, așa cum făcuse și în zilele anterioare când fusese filat, s-a strecurat prin poartă și a intrat în garaj. În acel moment, au intervenit ofițerii și l-au oprit. Perchezițiile personale au scos la iveală câteva chei care au permis deschiderea unei uși de garaj.


Polițiștii au ajuns să-l urmărească pe român după sesizări ale vecinilor, care au observat că acesta venea și pleca de la garaj la ore târzii din noapte, sau dimineața foarte devreme. Agenții au descoperit că se confirmă cele spuse de locatari și au bănuit că e vorba despre un depozit folosit de traficanții de droguri.


Joi seara au avut bănuiala că depozitul fusese reaprovizionat și când au descins acolo au găsit 125 de kilograme de marijuana și alte 140 de kilograme de hașiș, precum și material de ambalare în vid și trei cântare de precizie. Valoarea de piață a drogurilor e de 2,5 milioane de euro. Ulterior, în locuința românului au fost găsite 22.000 de euro în numerar, o mașină de numărat bani și alte droguri, dar în cantități mici. Românul a fost apoi arestat. Polițiștii încearcă să refacă traseul drogurilor, mai ales că în momentul descinderii erau în garaj 1.3000 de pachețele ambalate și pregătite de vânzare.


Mama bărbatului crede că acesta nu este traficant și că totul este o înscenare, fiind folosit ca țap ispășitor de către traficanți mult mai importanți.


Deocamdată, românul a refuzat să facă vreo declarație și de asemenea a refuzat să fie asistat de un avocat. Mama afirmă că fiul ei a susținut că a lucrat ca șofer. În ziua arestării, potrivit femeii, ar fi trebuit să facă o călătorie de la aeroportul din Verona la Brescia, unde ar fi trebuit să lase o mașină.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5719 secunde