CJC a lansat licitația pentru extinderea Delfinariului din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii

333
CJC a lansat licitația pentru extinderea Delfinariului din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii - complex-muzeal-1683055733.jpg

Articole recomandate

Consiliul Județean Constanța a lansat o licitație publică pentru proiectul de extindere a secției Delfinariu din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN). Obiectul achiziției constă în atribuirea unui contract de execuție de lucrări pentru realizarea obiectivului „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa“ – rest de executat, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru execuţia lucrărilor de construire (arhitectură, rezistenţă, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii termice). Valoarea estimată fără TVA este de 17.598.451,76 lei.

Obiectul contractului ce rezultă din această procedură este execuţia tuturor lucrărilor identificate în documentaţia tehnico-economică (SF/DALI, PT+DE+CS, DTAC, DTOE) aprobată şi anexele aferente. Este vorba de achiziționarea tuturor materialelor şi a produselor necesare, a tuturor utilajelor, mijloacelor și echipamentelor (inclusiv orice utilaj de ridicare sau manipulare necesar pentru execuția lucrărilor). Constructorul se va ocupa de orice activitate sau lucrare provizorie necesară pentru pregătirea șantierului sau de orice autorizație necesară, de la autorităţile competente, pentru executarea lucrărilor şi realizarea activităţilor şi lucrărilor temporare, dar și de transportul la șantier a oricăror materiale, utilaje, componente și echipamente de lucru necesare pentru execuţia lucrărilor, orice testare şi testele relevante, solicitate prin legislaţia şi reglementările în domeniul sistemului de asigurare a calităţii în construcţii.

Totodată, contractul prevede ca firma ce câștigă licitația să se ocupe de orice consumabile necesare pentru execuţia lucrărilor şi realizarea testărilor și de întreţinerea normală a lucrărilor până la predarea acestora către Consiliul Județean Constanța. Cerinţele specifice ale lucrărilor sunt prezentate în Caietul de sarcini şi documentaţia tehnico-economică. Termenii şi condiţiile contractului includ şi o garanţie pentru execuţia lucrărilor de 5 ani.

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a anunțat, în cursul zilei de miercuri, 26 aprilie 2023, în cadrul unor declarații de presă, faptul că proiectul va fi realizat din fondurile Consiliului Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4957 secunde