Concurs Comisar la Poliția de Frontieră, stripper la petrecerile private

2446

Articole de la același autor

Liderul de sindicat de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Constanța, comisarul Ion Vasilică, a arătat că are abilități de mare striper.
În cadrul unei petreceri, după ce a lăsat acasă cascheta și insigna de comisar, a aruncat cravata și cămașa de pe el și a demonstrat celor din jur că poate face concurență trupei lui Cornel Păsat.
Chiar dacă Ion Vasilică are peste 100 de kilograme, cei din jur, atât bărbați, cât și fe-mei, au rămas impresionați de dansul său lasciv, care a avut loc în Clubul "Salsa", din Constanța.
În mișcări bine controlate, comisarul, care a avut parte pe parcursul numărului de striptease de mai mulți parteneri, a simulat, la un moment dat, chiar și un act sexual cu un bărbat.
Oricum, deși statutul polițistului nu permite decât un comportament adecvat în societate, comisarul Ion Vasilică este liber să facă ce vrea în timpul liber, dacă se zbate pentru membrii sindicatului la fel cum dansează pe scenă.
Colegii din Poliția de Frontieră Constanța spun despre el că este un mare petrecăreț, un bărbat distractiv, care le rezolvă problemele atunci când situația o impune. Ei cred că filmulețul cu pricina a ajuns pe mâna presei din răzbunare, cea responsabilă fiind fosta soție, de care a divorțat și care ar dori să-l denigreze.
La rândul lui, comisarul Ion Vasilică spune că, mai mult ca sigur, cineva îi vrea răul, însă nu știe cine anume. "Știu despre acest filmuleț. Este făcut în 2006. Eram în timpul meu liber, la o petrecere privată, unde au fost mai mulți colegi. Bănuiesc și cam cine l-a făcut", a declarat sexy-comisarul, fără să dea alte detalii.
Cei care doresc pot viziona filmulețul în cauză pe site-ul www.cugetliber.ro, la secțiunea Multimedia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6444 secunde