Doi polițiști, mână în mână cu tâlharii de la Hârșova

1249

Articole de la același autor

În timp ce unii polițiști depun eforturi ca să-i prindă pe cei care sunt certați cu legea, alții sunt mână în mână cu infractorii și le dau ponturi care să-i ajute în acoperirea infracțiunilor.
Cam așa au stat lucrurile și în cazul jafului de aproape jumătate de milion de euro, petrecut la Hârșova.
Astfel, doi polițiști ar putea fi acuzați de complicitate la tâlhărie.
Potrivit procurorilor, autorii au fost preveniți de doi polițiști din Hârșova că anchetatorii sunt pe urmele lor.
Acest lucru a fost scos la iveală, după ce au fost interceptate convorbirile telefonice ale unuia dintre suspecți, respectiv ale lui Marian Alexandru Lupu.
Surse din cadrul anchetatorilor, care au dorit să-și păstreze anonimatul, au declarat că cei doi polițiști sunt deja cercetați de superiorii lor și riscă să fie excluși din Poliție.
Vizavi de acest aspect, se pare că, în scurt timp, reprezentanții IPJ Constanța vor face publice rezultatele anchetei interne.
Cei patru suspecți în cazul jafului de la Hârșova au fost arestați, joi, în baza unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Ancheta polițiștilor a scos la iveală că tâlharii aveau informații despre existența celor 720.000 de lei și 140.000 de euro, despre locul în care este amplasat seiful și numărul persoanelor care stau în locuința respectivă, după ce unul dintre ei zugrăvise apartamentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5825 secunde