Concurs Contabilii Regionalei CFR au rămas fără calculatoare

359

Articole de la același autor

Sediul Regionalei CFR Infrastructură Constanța a fost spart de hoți, salariații instituției constatând, luni dimineață, că din două birouri au fost furate șapte calculatoare.
Directorul regionalei, Dorin Maier, a declarat că în cele două birouri prădate de hoți își desfășoară activitatea angajații de la Serviciul Financiar-Contabilitate, ei găsind, totodată, descuiate mai multe dulapuri și sertare, iar documentele din ele, răvășite.
"Inventariem documentele, dar, deocamdată, nu am sesizat decât furtul calculatoarelor. Informațiile stocate în computere se referă la balanțe, state de plată, nu este vorba de documente care să afecteze siguranța națională", a menționat directorul Regionalei CFR - Infrastructură Constanța.
Potrivit acestuia, hoții au pătruns în clădire prin îndepărtarea grilajelor metalice de la ferestre și spargerea ferestrelor, ele aflându-se pe partea din spatele clădirii, în condițiile în care un paznic asigura paza societății.
"Avem paza asigurată și prin sisteme video, dar camerele de luat vederi le avem instalate în alte locuri, cum ar fi depozitele de combustibil", a spus Dorin Maier.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, agent Anda Drăgulescu, a declarat că nu se știe încă în ce perioadă a fost spart sediul Regionalei CFR, cert fiind că infracțiunea s-a comis după ce, vineri, salariații au plecat în week-end.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.877 secunde