Crime șocante pentru banii de pe card: Doi bărbați și o femeie, suspectați că au îngropat de vii oameni cărora le-au furat PIN-urile

791

Articole recomandate

Un cetățean sârb și un bărbat și o femeie din Ungaria sunt suspectați că au îngropat de vii mai multe persoane, pe care le-au constrâns să le dea PIN-urile cardurilor bancare, pentru a extrage fraudulos banii acestora, transmite Mediafax.Poliția din Budapesta și Biroul Național de Investigații nu au confirmat, deocamdată, numărul victimelor îngropate pe insula Csepel din Budapesta, într-o zonă împădurită. Corespondentul MTI a spus că a văzut patru cadavre, în vreme ce alte surse indicau existența a șase trupuri scoase de sub pământ.

Corespondentul cotidianului Magyar Nemzet a raportat că a vorbit cu un tânăr de origine maghiară din România, care ar fi scăpat din mâinile ucigașilor, după ce a fost îngropat de la gât în jos în pământ.

Victima ar fi spus că un bărbat sârb, pe care îl cunoștea, l-a invitat la o bere cu niște prieteni - printre aceștia și cuplul maghiar - săptămâna trecută. Cei trei l-au atacat, l-au strangulat și l-au obligat să le dea codul PIN al cardului său bancar. După ce le-a spus codul, aceștia au plecat să retragă banii, lăsându-l pe bărbat îngropat până la gât și cu mâinile legate la spate.

Tânărul a spus că după ce a scăpat și a evitat un câine turbat lăsat de răpitori pentru a-l păzi, a fugit acasă și a alertat poliția. În drum spre casă, el a cerut ajutorul mai multor persoane, însă nimeni nu i-a acordat ajutor, deși era plin de sânge și noroi.

Potrivit presei locale, sârbul a fost arestat, însă poliția nu a făcut această informație publică, așteptând ca acesta să-și recunoască faptele.

Polițiștii sunt de părere că ar putea exista și alte victime, astfel că echipaje ale forțelor de ordine cercetează încă zona. Crimele ar fi fost comise în ultima lună.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 August 2011
Stire din Actual : S-a înfipt cu mașina în gard
Pagina a fost generata in 1.7761 secunde