Cumnatul lui Igor Dodon, prins când mânca probele din dosarul în care sunt acuzați cei doi

525
Cumnatul lui Igor Dodon, prins când mânca probele din dosarul în care sunt acuzați cei doi - igor-1653396973.jpg

Articole de la același autor

Fostul lider de la Chișinău a fost reținut de procurori pentru 72 de ore. El este acuzat de corupție și trădare de patrie. Cumnatul său are aceeași soartă, dar, mai mult, bărbatul a fost prins de oamenii legii chiar în timp ce mânca probele din dosar, potrivit Antena3.ro


Potrivit presei de peste Prut, cumnatul lui Igor Dodon încerca să mănânce o recipisă chiar în momentul în care procurorii au intrat în locuință. Din respectivul document ar fi reieșit că Dodon ar fi beneficiar al taberei de odihnă ”Sadova” de la Sadova.

La primele ore ale dimineții, marți, 24 mai, procurorii anticorupție și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate au descins la mai multe adrese. În urma perchezițiilor, cei doi bărbați au fost reținuți.

Potrivit surselor presei de la Chișinău s-au găsit zeci de mii de euro și circa jumătate de milion de lei moldovenești. La casa părintească a fostului lider PSRM din Sadova, pe lângă zecile de mii de lei, procurorii au găsit și un plic cu aproximativ 10 mii euro cu înscripția „Pentru PSRM”. Tot acolo, oamenii legii au găsit și o recipisă prin care un individ numit Dumitru S. confirmă că a primit de la soția lui Igor Dodon, Galina, 25 000 de euro ca ”arvună pentru utilaje de bucătărie”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6308 secunde