X

Cutremur în Marea Britanie: Revolut vrea să plece de la Londra

258
Cutremur în Marea Britanie: Revolut vrea să plece de la Londra - methodetimesprodwebbin8c68f4aaeb-1683647536.jpg
Kemi Badenoch, ministrul pentru Afaceri și Comerț din Anglia, va avea o întâlnire de urgență cu cu reprezentanții Revolut, după ce aceștia au anunțat că ar putea părăsi Marea Britanie din cauza nemulțumirilor cauzate de taxele ridicate și de birocrație.


Surse din cadrul Departamentului pentru Afaceri și Comerț au confirmat că aceasta dorește să se întâlnească cu Nikolay Storonsky, directorul executiv al Revolut, la doar câteva zile după ce a atacat “birocrația extremă” din Marea Britanie, informează Telegraph.


Se pare că oficiali din Franța și Spania au curtat Revolut, care are sediul central la Londra, în ultimele săptămâni, în timp ce șefii sunt din ce în ce mai frustrați de întârzierile în obținerea unei licențe bancare în Marea Britanie.


Un purtător de cuvânt al Revolut a declarat: „Suntem o companie britanică și Londra este casa noastră”. Purtătorul de cuvânt nu a răspuns atunci când a fost întrebat dacă Revolut va accepta cererea Departamentului pentru Afaceri și Comerț pentru o întâlnire.


Storonsky a lansat recent o avalanșă de critici la adresa Marii Britanii, spunând că este greu să faci afaceri și că nu ar alege niciodată Londra ca loc de listare a companiei.


„În Marea Britanie trebuie plătite taxe mai mari și există un organism de reglementare extrem de birocratic”, a spus acesta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4185 secunde