Concurs Deputatul PSD Cristina Dumitrache și-a pierdut banii între Consiliul Județean și Parlament

409

Articole de la același autor

Proaspăt aleasă în funcția de deputat, social-democrata Cristina Dumitrache s-a emoționat la completarea declarațiilor de avere și de interese, existând în prezent două declarații pe luna decembrie care se bat cap în cap.
Declarația sa de avere, publicată recent pe site-ul Camerei Deputaților și completată la 15.12.2008, este stilizată într-o varietate de linii verticale, orizontale care marchează căsuțele necesare completării. Cristina Dumitrache nu deține nimic și nici nu a obținut vreun venit în 2008. Trebuie menționat faptul că în perioada 2004-2008, Dumitrache a fost consilier județean și a beneficiat de o indemnizație, bani pe care actualul deputat "a uitat" să îi declare.
Mai mult, potrivit declarației de avere depuse la finalul mandatului de consilier și completate la 18.12.2008, Cristina Dumitrache a deținut anul trecut funcția de director-marketing în cadrul unei societăți comerciale. Ea a avut, în total, un venit anual de 10440 lei, sumă care a dispărut din declarația deputatului, la fel ca veniturile sale de consilier. Este tot ceea ce deține ea dacă trebuie să luăm în calcul declarațiile depuse la Consiliul Județean Constanța. Nu are bunuri imobile sau mobile, nici plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate, a căror valoare însumată să depășească 5.000 euro.
Totodată, ea nu este asociat sau acționar la societăți comerciale, companii, societăți naționale, instituții de credit, sau asociații și organizații neguvernamentale. În plus, Dumitrache nu face parte din asociații profesionale și/sau sindicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6294 secunde