DOLIU în fotbalul românesc. Arbitru decedat în urma unui infarct

815
DOLIU în fotbalul românesc. Arbitru decedat în urma unui infarct - albertoserban924x600-1692542878.jpg

Articole de la același autor

Alberto Șerban, arbitru argeșean, a murit sâmbătă, la numai 26 de ani, după ce ar fi suferit un infarct. Vestea tragică dată de primarul comunei Bradu, Dan Stroe. Familia acestuia a sunat la 112, dar medicii nu l-au mai putut salva. Potrivit apropiaților, arbitrul nu știa să aibă vreo problemă de sănătate.


Alberto Șerban a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică din cadrul Universității din Pitești și activa ca arbitru în plan local, informează publicația anchetaonline.ro. În paralel, el era administratorul unei firme de tractări auto.
„Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă”
„În urmă cu 2 ore am aflat cu adâncă tristețe despre vestea morții subite a camaradului nostru Alberto Șerban, la vârsta de numai 26 de ani! Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă, deși a crescut în cea mai mare parte a vieții sale fără dragostea maternă.
A fost un copil frumos, foarte cuminte și sociabil, săritor atunci când apelai la ajutorul lui. Din păcate, câteodată viața este de neînțeles pentru mulți dintre noi, iar în astfel de momente rămânem uluiți de tragismul ei.


Suntem alături de familia îndoliată, căreia ii dorim multă putere sufletească să treacă peste acest moment greu. Alberto, așa cum îl știm toți, va rămâne cu siguranță o amintire frumoasă și dragă în amintirea tuturor celor care l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihnească!”, a anunțat primarul Dan Stroe pe pagina sa de Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3114 secunde