DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! Moarte cumplită pentru un primar, aseară

2445
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! Moarte cumplită pentru un primar, aseară - doliulumanare1683007484-1691910487.jpg
Tudor Udrea, primarul unei comune din județul Olt, a murit sâmbătă seara, 12 august 2023, în urma unui accident produs pe câmp, scrie antena3.roTudor Udrea, primarul comunei Obârșia, ar fi fost prins în partea frontală a unei combine agricole. A fost rănit grav, iar echipajul medical chemat în ajutor nu a mai putut să-l salveze.

"La data de 12 august, în jurul orei 20,40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol (combină agricolă), pe un teren agricol situat în extravilanul comunei Obârșia, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 10 Vișina, care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Tudor Udrea conducea comuna Obârșia, situată în sudul județului Olt, de peste 30 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6066 secunde