DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI! A murit actrița Kirstie Alley

248
DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI! A murit actrița Kirstie Alley - nzgwjmg9ndqwjmhhc2g9mddkzwm0owm1-1670319604.jpg

Articole recomandate

Lumea Hollywood-ului este în doliu, după un anunț cutremurător. Kirstie Alley, una dintre cele mai cunoscute actrițe ale anilor 90 și 2000, a murit la vârsta de 71 de ani. Protagonista trilogiei "Uite cine vorbește" suferea de o boală necruțătoare.


Potrivit familiei și apropiaților, regretata actriță descoperise recent că avea probleme grave de sănătate. Copiii ei, True și Lillie Parker sunt cei care au făcut anunțul sfâșietor pe rețelele sociale.


„Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit abia recent.

Ea a fost înconjurată de cea mai apropiată familie a ei și a luptat cu mare forță, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și a aventurilor care ne-au urmat. Pe cât de iconică era pe ecran, ea a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare.

Pasiunea și pofta de viață ale mamei noastre, copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veșnică de a crea au fost de neegalat și ne-au lăsat inspirați să trăim viața la maximum așa cum a făcut-o ea.”, se arată în comunicatul oficial transmis de familia regretatei actrițe, potrivit CNN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4149 secunde