Cântăreaţa Gal Costa, o legendă a muzicii braziliene, a murit la vârsta de 77 de ani

52
Cântăreaţa Gal Costa, o legendă a muzicii braziliene, a murit la vârsta de 77 de ani - cantareatamoarta-1668092004.jpg

Articole de la același autor

Cântăreaţa Gal Costa, o legendă a muzicii braziliene, recunoscută pentru vocea ei cristalină şi considerată o muză a mişcării culturale braziliene Tropicalia de la sfârşitul anilor 1960, a decedat miercuri la vârsta de 77 de ani, a anunţat purtătoarea de cuvânt a artistei, citată de AFP.

„Din păcate, confirmăm această informaţie”, a declarat Gabriela Carvalhao, fără să precizeze cauzele decesului renumitei cântăreţe.


Gal Costa a fost nevoită să-şi anuleze weekendul trecut un concert programat în cadrul festivalului Primavera Sound, la Sao Paulo, după ce a suportat, în septembrie, o operaţie pentru extirparea unui nodul dintr-o fosă nazală.

Cântăreaţa braziliană are un fiu adoptiv în vârstă de 16 ani.


Născută în Salvador de Bahia, Gal Costa a fost una dintre personalităţile marcante ale Tropicaliei, mişcare culturală de la sfârşitul anilor 1960, alături de alţi cântăreţi legendari, precum Gilberto Gil şi Caetano Veloso.

„Sunt foarte afectat şi întristat de decesul surorii mele Gal Costa”, a scris pe Twitter Gilberto Gil, în vârstă de 80 de ani.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4254 secunde