Donald Trump, evacuat de urgență de pe scenă

157
Donald Trump, evacuat de urgență de pe scenă - donaldtrump-1478419776.jpg

Articole recomandate

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a fost evacuat de urgență de pe scenă, în timp ce ținea un discurs la un miting electoral în orașul Reno, din statul Nevada.


Membrii echipei de securitate au sesizat un posibil pericol și l-au scos de urgență pe miliardar din sală, protejându-l cu propriile corpuri.

Un bărbat a fost reținut. Inițial, se spunea că era înarmat, dar informația s-a dovedit greșită.

Protestatarul care a provocat incidentul a susținut apoi că este republican, dar că îl consideră pe Donald Trump un pericol pentru țară.


Magnatul american s-a întors după câteva minute la microfon ca să-și reia discursul, dar nu înainte de a le mulțumi celor de la Secret Service pentru intervenția promptă.

Nu este prima dată când candidatul republican se confruntă cu incidente electorale sau este evacuat de pe scenă, ca măsură de precauție, de către agenții Secret Service.

În martie, miliardarul a susținut că un membru al organizației teroriste Stat Islamic a venit la un miting de-al său și a încercat să-l atace. Este vorba despre un bărbat care a încercat să urce pe scenă, în timpul unui discurs al candidatului republican din Ohio. Agenții care îl păzesc au intervenit imediat pentru a-l proteja, iar bărbatul a fost scos din sală.

În iunie, un bărbat înarmat cu un pistol a fost reținut la un miting al lui Donald Trump, în Texas.

În august, au avut loc incidente în orașul american Minneapolis, la un miting al candidatului republican. Zeci de manifestanți furioși au încercat să pătrundă în sala în care candidatul la președinția SUA avea o întâlnire cu susținătorii săi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2016
Stire din Actual : Campania electorală din SUA
Pagina a fost generata in 0.5135 secunde