Trump are o nouă problemă: actrița Salma Hayek

350
Trump are o nouă problemă: actrița Salma Hayek - donalttrumpprobleme-1477308247.jpg

Articole recomandate

Controversatul candidat la șefia Statelor Unite, Donald Trump, declarase recent pentru National Enquirer că a refuzat o ieșire în oraș cu actrița Salma Hayek pentru că i s-a părut că e prea scundă pentru el. 

În replică, actrița Salma Hayek a dezvăluit că de fapt lucrurile au stat invers. Donald Trump și-a inventat povestea refuzului ei. În cadrul emisiunii radio "El Show del Mandril" a declarat:

"Când l-am cunoscut, aveam un iubit și a încercat să-i devină prieten pentru a face rost de numărul meu de telefon. După ce l-a obținut, m-a căutat de câteva ori. Mă suna să mă invite în oraș. Când i-am spus că nu aș ieși cu el chiar dacă n-aș avea un iubit, el atunci și-a inventat povestea pentru National Enquirer".

Hayek a adăugat că le creditează pe femeile care l-au acuzat de abuz sexual pe Donald Trump, candidatul republican la președinția Statelor Unite ale Americii, scrie Huffington Post.

Pe de altă parte, Hillary Clinton și Donald Trump au fost invitații de onoare la un dineu caritabil organizat la New York. Cei doi candidați la Casa Albă nu au ratat ocazia de a-și trimite săgeți ironice unul altuia. Pe alocuri, umorul a lăsat loc atacurilor acide din timpul celor trei dezbateri televizate. Primul la podium a fost republicanul.

"Este prima oară în istorie când Hillary participă și vorbește la o adunare a liderilor corporatiști fără să fie plătită. Mi-a spus că, dacă cumva câștigă, eu o să fiu ambasadorul ei în Irak sau Afghanistan. Eu aleg", a glumit Trump.

"Hillary este atât de coruptă încât au exclus-o din comisia de anchetă a scandalului Watergate", a mai spus Trump.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4777 secunde