El este fostul proprietar al avionului misterios care a survolat ilegal România și alte trei țări

1214
El este fostul proprietar al avionului misterios care a survolat ilegal România și alte trei țări - untitled-1655100761.jpg
Jurnaliştii bulgari l-au găsit pe fostul proprietar al avionului misterios care a traversat ilegal România, Ungaria, Serbia și Bulgaria. Conform reporterilor de la OFFNews, fostul proprietar este Bronius Zaronkis, un fost pilot militar cu o vastă experienţă de zbor, scrie antena3.ro
Bronius Zaronkis este lituanian, are 72 de ani şi ar fi vândut avionul chiar sâmbăta trecută unei firme din Sofia, însă cei cărora le-a vândut aeronava nu erau bulgari, ci români sau ucraineni.


Mai mult decât atât, pilotul spune că unul dintre cumpărători era un bărbat de 50 de ani care avea experienţă de zbor.


Avionul a fost fabricat în 1962, însă a fost eliminat de pe lista aeronavelor, în ciuda faptului că are un număr de înregistrare pe carenă, ceea ce înseamnă că nu avea dreptul de a zbura, spun jurnaliștii bulgari.


Cei doi indivizi care au pilotat ”avionul fantomă”. Autoritățile bulgare continuă cercetările după ce mai mulți polițiști i-ar fi văzut pe cei doi bărbați.


Aparatul de tip Beechcraft, care a decolat din Ungaria și a traversat ilegal spațiul aerian al României și Serbiei a intrat în Bulgaria miercuri seară, în jurul orei 19:09.


Din primele informaţii avionul a aterizat în Bulgaria pentru a fi alimentat cu canistre pe care le aveau în interior aeronavei.


Pănă în acest moment autorităţile bulgare nu au reușit să-i prindă pe cei care au pilotat acest avion produs în urmă cu 60 de ani.
Sursa foto: offnews.bg


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4887 secunde