Cum identificăm alimentele cu substanţe periculoase din magazine? Preşedintele InfoCons răspunde

467
Cum identificăm alimentele cu substanţe periculoase din magazine? Preşedintele InfoCons răspunde - 2cumparaturi-1655101570.jpg
Ziua şi alerta alimentară. Sorin Mierlea, președintele InfoCons, o organizație de protecție a consumatorilor, îi sfătuiește pe români să fie atenți la alimentele care conţin substanțe periculoase din magazine şi oferă soluţii pentru a ne proteja sănătatea şi viaţa, conform antena3.ro


Am lansat o aplicație gratuită unică (Aplicația InfoCons) în care toate aceste alerte, înainte de a ajunge pe site-ul ANPC până se publică către presă, le are consumatorul imediat.

Când comisarul european a semnat că acel produs intră în sistemul de alertă rapidă RAPEX automat consumatorul poate să vadă că acel produs sau acea mâncare nu este conformă.

Extrem de important este să mergem să facem reclamație, să ne recuperăm paguba materială și mai ales paguba morală, fiindcă dacă stăm toți cu mâinile în sân, nu se schimbe nimic.

Să nu uităm că acum 3 ani au murit 8 copii în Argeș. Nici astăzi nu s-a terminat ancheta și nu se știe dacă a fost din cauza portocalelor sau a brânzei", a precizat Sorin Mierlea, președintele InfoCons, o organizație de protecție a consumatorilor, în emisiunea Exces de putere de la Antena 3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2668 secunde