Linie de urgență pentru testarea Covid-19

338
Linie de urgență pentru testarea Covid-19 - linietelefonica-1596737740.jpg

Articole de la același autor

Asociația pentru Protecția Consumatorilor InfoCons a lansat o linie de urgență unde oricine interesat poate solicita consiliere și informare privind testarea pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2. Este vorba despre numărul de telefon 021/9615, număr cu tarif normal, apelabil din toate rețelele, dedicat consumatorilor care au efectuat analize de testare COVID-19 sau doresc sa realizeze aceste analize.

"Mișcarea de Protecția consumatorilor este alături de cei care întâmpină probleme cu o unitate medicală privată sau de stat, atât din perspectiva respectării prevederilor contractuale, informarea corectă și transparentă a acestora. Ținând cont de faptul că se înregistrează tot mai multe sesizări din partea consumatorilor cu privire la realizarea analizelor de testare COVID-19, procesarea rezultatelor, clauzele contractuale sau de consimțământ semnate de către consumatori în momentul recoltării, InfoCons trage un semnal de alarmă și sprijină toți consumatorii care întâmpină o problemă în acest domeniu", a declarat Sorin Mierlea, președintele InfoCons.

Toți consumatorii care întâmpină probleme sau au nevoie de consiliere în acest domeniu pot accesa totodată și numărul de telefon 021/9615 sau pot intra direct la adresa de e-mail: [email protected].



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4457 secunde