Explozie puternică, chiar lângă o secție de poliție

163
Explozie puternică, chiar lângă o secție de poliție - 1eblhpwrxoaavbeu66912300-1565418068.jpg

Articole recomandate

O explozie s-a produs sâmbătă dimineața în apropierea unei secții de poliție din centrul capitalei daneze Copenhaga, au anunțat autoritățile locale, citate de agenția dpa.

Poliția din oraș a informat pe Twitter că explozia s-a produs lângă o secție de poliție din cartierul Norrebro și a adăugat că nicio persoană nu a fost rănită.

Serviciile de urgență s-au deplasat la locul exploziei după ce au primit apeluri referitoare la un zgomot foarte puternic în zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al brigăzii de pompieri Brian Eriksson pentru agenția de știri daneză Ritzau.

Incidentul s-a produs după o altă explozie care a avut loc marți seara și care a spart geamurile și a provocat pagube fațadei clădirii care găzduiește Agenția daneză de taxe și impozite din Copenhaga. Poliția consideră incidentul de marți seară drept un act deliberat, potrivit Agerpres.

"Nu este un accident. Cineva a vizat în mod deliberat clădirea", a declarat miercuri pentru presă inspectorul șef de poliție Jorgen Bergen Skov, adăugând că momentul în care s-a produs explozia sugera că autorul nu a avut în intenție să provoace victime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1109 secunde