Fetiță arsă de vie de luptătorii ISIS: "Mamă, iartă-i!"

203
Fetiță arsă de vie de luptătorii ISIS:

Articole recomandate

O fetiță de 12 ani, arsă de vie în propria casă de către militanții ISIS, le-a cerut părinților, cu ultimele puteri, să îi ierte pe cei responsabili de această atrocitate, transmite The Independent.

Tragedia a avut loc în Mosul, unde o familie de creștini a fost atacată în propria casă, după ce au eșuat în a plăti la timp, o taxă către reprezentanții cultului musulman. Mama fetei povestește că jihadiștii i-au înconjurat casa, pe care au incendiat-o.

Este vorba de Jaziya, o taxă impusă cetățenilor non-musulmani din teritoriile controlate de ISIS și este calculată în funcție de venitul pe familie.

Mama continuă cutremurătoarele dezvăluiri, explicând că luptătorii "străini" au ajuns la ușa casei și i-au spus că are de ales: fie părăsește imediat casa, fie plătește taxa respectivă. Femeia le-a spus că va plăti, dar le-a solicitat câteva secunde pentru a-și lua fiica din duș. Membrii ISIS au refuzat să aștepte și au incendiat locuința. Atât mama, cât și fiica au reușit să iasă din clădirea aflată în flăcări, însă fetița a murit câteva ore mai târziu, suferind arsuri de gradul patru pe tot corpul. Ultimul lucru pe care a mai reușit să-l spună fetița a fost: "Te rog să îi ierți!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.607 secunde