Filme pentru adulți și cântece rusești la dezbaterea proiectului de lege pentru securitatea cibernetică a României

316
Filme pentru adulți și cântece rusești la dezbaterea proiectului de lege pentru securitatea cibernetică a României - film-1668780865.jpg

Articole de la același autor

Un incident grav s-a petrecut, vineri, la o dezbatere privind proiectul de lege pentru securitatea şi apărarea cibernetică a României, potrivit Antena3


În timpul dezbaterii, în ecranele participanților online au apărut secvențe din filme pentru adulți și s-a auzit muzică rusească.


Între cei prezenți la dezbatere se aflau secretari de stat, parlamentari, un oficial al Directoratului pentru Securitate Cibernetică şi reprezentanți ai societății civile.

"E vorba de o ofensă, o bătaie de joc la adresa instituțiilor statului. Este vizată compromiterea instituției organizatoare, care n-ar fi în stare să-și protejeze acțiunile care figurează în obiectul său de activitate. Eu cred că persoanele interesate sunt din interior.


S-a lăsat impresia, amăgirea că ar fi vorba de Rusia, care este vinovatul pentru toate întâmplările nefericite din viața noastră.

Eu cred că trebuie să fim mai prudenți, mai competenți, mai pro-activi, nu reactivi, după astfel de incidente.

Statul român a fost pus într-o lumină proastă iar populația îşi poate manifesta neîncrederea în competența acestor oameni. Este o operațiune de compromitere şi e lăsată impresia că ar veni din partea Federației Ruse.

E posibil, dar puțin probabil, după părerea mea", a declara avocatul Pavel Abraham.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.305 secunde