Furtuna de zăpadă "Nemo" a anulat circa 1.500 de zboruri în SUA

158
Furtuna de zăpadă "Nemo", care s-a abătut asupra nord-estului Statelor Unite ale Americii, a dus la anularea a aproximativ 1.500 de zboruri, a transmis, vineri, Associated Press. 


Căderi masive de zăpadă sunt prevăzute la New York, Boston și Chicago, unde, potrivit meteorologilor, nivelul zăpezii va depăși 30 de centimetri, iar în unele regiuni, inclusiv în "Big Apple", ar putea să cadă până la 50 cm de precipitații.

Ninsoarea abundentă va fi însoțită de rafale de vânt de până la 65 km / h și de o scădere semnificativă a temperaturii aerului.

În așteptarea intemperiilor, localnicii s-au grăbit să-și facă provizii de produse de primă necesitate, cozi lungi puteau fi văzute în fața multor supermarketuri. Americanii își fac provizii de apă, lanterne, lumânări și baterii.

Primarul Bostonului, Thomas Menino, a ordonat închiderea tuturor școlilor, interzicând parcarea mașinilor pe străzile principale ale orașului. Tuturor locuitorilor metropolei le-a recomandat să stea în casă și să își părăsească domiciliul doar în caz de urgență majoră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Actual : Grav accident rutier în California
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Actual : Planurile militare ale SUA pentru Africa
Pagina a fost generata in 0.3546 secunde