Grecia izgonită din zona euro? Propunerea Germaniei agită apele

223
1
Grecia izgonită din zona euro? Propunerea Germaniei agită apele - franciagreciaeuro91133465x390-1436687701.jpg

Articole recomandate

Grecia, afară din zona euro? Varianta care a înspăimântat piețele financiare în ultimii șase ani a fost avansată surprinzător de ministrul de finanțe german, Wolfgang Schaeuble, la întâlnirea cu omologii săi din zona euro, scrie The Telegraph. 


Potrivit publicației britanice, care citează Frankfurter Allgemeine Finanzen, Germania a solicitat ieșirea "temporară" pentru o perioadă de cinci ani, răstimp în care Europa ar urma să dea ajutoare umanitare țării. 


Informația "este complet negată", contrazice însă, într-un mesaj pe Twitter, premierul elen Alexis Tsipras, scrie capital.ro.


Comentează știrea

De
12 iulie 2015
Te pui cu neamtu

Daca te pui cu neamtu asta patesti. Toate fitele astea de fata mare, marim nu marim, facem, ba nu facem, marti ba nu stai ca vineri, e democratie facem ce vrem, samd se platesc. Tipic nemtesc, i-au lasat pe greci sa-si faca toate mendrele si in secunda in care au dat inapoi le-au dat la gioale. Sau credea cineva ca nemtii-s niste fraieri care pun botu la vrajeala ieftina. Grecii chiar merita dati afara pentru aroganta lor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.43 secunde