Guvernul francez dă în judecată o polițistă din Nisa

203
Guvernul francez dă în judecată o polițistă din Nisa - nisaattack-1469461746.jpg
Ministrul francez de Interne o dă în judecată pentru calomnie pe polițista care a declarat că, în seara tragediei de la Nisa, nu era niciun echipaj al poliției naționale în zona masacrului. Femeia pretinde că șefii i-ar fi cerut apoi să șteargă înregistrările camerelor de supraveghere, ca să nu existe dovezi ale proastei organizări. Acuzațiile au fost negate ferm de ministrul de Interne de la Paris.



Bernard Cazeneuve, ministrul francez de Interne: "Pentru un republican implicat ca mine, pentru un om care a făcut din rigoarea în politică o busolă și din conceptul de stat o doctrină, un fel de a fi. Îmi este greață când văd ceea ce se întâmplă! Și sunt profund dezgustat de toți cei care ne denigrează țara cu procedee care sunt nedemne".

Manuel Valls, premierul Franței: "Nicio probă, nicio înregistrare video nu a fost distrusă. Totul este în mâinile Justiției pentru a putea conduce această investigație. Am distrus, ca în toate cazurile de acest gen, înregistrări video care ar fi putut fi distrubuite ulterior într-un mod distorsionat pe rețele sociale".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3442 secunde