Ibrahim Dossey și-a găsit liniștea în pământul Hârșovei

1035

Articole de la același autor

În jur de 300 de persoane au participat, ieri, la Hârșova, la înmormântarea fostului fotbalist ghanez Ibrahim Dossey, decedat marți, la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier, produs pe 13 septembrie, în apropiere de Breaza.

Dossey, fost portar în Liga 1 la FC Brașov, Rapid și Pandurii Tg. Jiu, a stat în comă până la mijlocul lunii trecute, iar marți, 9 decembrie, a murit, la București. A lăsat mare durere în inimile soției sale, Ionela, a fetiței lor, Jennifer Ștefania (4 ani), și a tuturor celor care l-au cunoscut, l-au iubit și l-au apreciat.
Înmormântarea a avut loc ieri la prânz, la cimitirul musulman din Hârșova, orașul natal al Ionelei.
Ibrahim Dossey a fost condus pe ultimul drum și de fotbaliști și actuali antrenori, foști colegi de-ai săi de la echipele la care a jucat: Buga, Onofraș, Fl. Stângă, Fl. Moldovan, Marc (nașul de cununie al Ionelei și al lui Ibrahim), Stere, Isăilă, Bodea, B. Nicolae. Aproape 300 de persoane au participat.
Un alt fost coleg, Ionuț Dragomir, a trimis o coroană de flori, iar Petre Gavrilă, directorul FC Euro Africa Bușteni și antrenorul care l-a promovat pe Ibrahim în România, a venit la înmormântare cu o grupă de copii de la clubul său. Pe sicriu au fost puse două fulare, unul al lui FC Brașov și unul al Pandurilor, iar micii fotbaliști de la Bușteni au deschis cortegiul mortuar.
"A fost un băiat extraordinar, un caracter deosebit. Nici acum nu-mi vine să cred că a murit", a declarat Mugurel Buga, atacantul lui FC Brașov.
"Ibrahim era un om deosebit, un mare familist, iubea nespus copiii. Era ca un fiu adoptiv pentru mine. Moartea sa e o mare pierdere. Dorea să ajungă antrenor și urma să-i dau o grupă de copii la Bușteni", a spus și Gavrilă.
La evenimentul de ieri a participat și un văr al lui Ibrahim, din Germania, acesta fiind singura rudă apropiată pe care fostul fotbalist o avea în Europa. Copleșită de durere, Ionelei i-a venit rău la slujba de la geamia "Sultan Mahmut".
Ionela a putut să fie alături de trupul neînsuflețit al soțul ei și la cimitir.
"În religia noastră, femeile nu însoțesc mortul la groapă, dar acum am făcut o excepție, având în vedere că Ionela este româncă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Reduan Memet, președintele filialei Hârșova a Uniunii Democrate Turce din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7482 secunde