Incredibil dar adevărat! Un primar a interzis ninsoarea pentru că nu are buget de deszăpezire

339
Incredibil dar adevărat! Un primar a interzis ninsoarea pentru că nu are buget de deszăpezire - shutterstock329565674-1706117441.jpg
Primarul din Raillencourt-Sainte-Olle, Franța, a emis un ordin prin care se interzice căderea zăpezii în comuna sa. El explică că a primit numeroase plângeri de la alegătorii săi în timpul episodului de zăpadă de săptămâna trecută. Potrivit acestuia, municipalitatea nu are mijloace pentru a investi în utilaje eficiente de deszăpezire, scrie BFMTv.


În ordinul său, primarul în cauză își justifică oficial decizia "având în vedere comentariile locuitorilor care consideră că serviciile municipale nu și-au îndeplinit în mod corespunzător sarcina de deszăpezire și aplicare a sării pe toate drumurile comunale".


"În urmă cu 60 de ani, era zăpadă, dar nu existau pluguri de zăpadă... Și oamenii își făceau poteci pentru a merge la muncă. Trebuie să înveți să respecți anotimpurile și să nu trăiești pe moment", a spus, pentru „La Voix du Nord”, primarul Bernard De Narda.


Potrivit lui, unii locuitori au dat dovadă de lipsă de respect postând mesaje în care criticau modul în care primăria a gestionat problema deszăpezirii.


"Primarul nu poate fi considerat responsabil pentru tot”, a spus el, susținând că "este imposibil ca municipalitatea să investească în echipamente eficiente de deszăpezire".


Pe rețelele de socializare, unii locuitori din zonă au criticat publicarea acestui ordin.


"Ar fi fost bine dacă autoritatea locală ar fi comunicat pe rețelele de socializare, de îndată ce a început vremea rea, despre lipsa resurselor de deszăpezire", a spus un locuitor din zonă.


"Locuiesc în Raillencourt-Sainte-Olle din 2003 și îmi amintesc că strada noastră a fost întotdeauna curățată și dată cu sare atunci când a nins în urmă cu câțiva ani, de ce nu mai este cazul?", a spus altul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5044 secunde