Italia / Român, împușcat în timp ce se îndrepta spre locul de muncă

225
2
Italia / Român, împușcat în timp ce se îndrepta spre locul de muncă - impuscat-1437577758.jpg

Articole recomandate

Un român și partenerul de viață al mamei sale au fost omorâți în Sicilia. Signorino Marcellino și Alexandru Constantin Matei plecau cu furgoneta spre muncă atunci când au fost surprinși de o rafală de gloanțe, scrie gazetaromaneasca.com.

Românul plecase să-l ajute pe Marcellino, care deținea o stână și un teren agricol în provincia Enna. Aceștia și alți muncitori agricoli, în jurul orei 6 în dimineața de 18 iulie, se duceau cu furgoneta lor Renault Express pe câmp. Asupra lor a fost trasă o rafală de gloanțe. Alexandru a încercat să fugă, dar a fost împușcat de la mică distanță. A fost găsit în vegetația de pe marginea străzii, în apropiere de furgonetă.

Carabinierii au audiat până acum numeroase persoane considerate în măsură să furnizeze indicații utile anchetelor. Anchetele par să se concentreze pe neînțelegerile anterioare avute de Marcellino în zonă.

Comentează știrea

mariana
22 iulie 2015
merita interes

''Mulți oameni încearcă să mulțumească pe toată lumea și constată că au ajuns să trăiască viața altora. Fii autentic și urmează visele tale, nu ale altora! O oferta greu de refuzat Te invit sa castigi bani. Hotaresti singur,da sau nu. Citind ce-ti voi trimite, chiar daca nu vei continua, tot vei invata ceva, ceva ce-ti va fi de folos in viitor. Putin curaj si vei vedea cata dreptate am avut. Sigur,imi vei multumi.Incepe chiar acum prin trimiterea textului "INFO" la adresa de email:[email protected]

ismaul / brussel
23 iulie 2015
nam an credere an nineni de cat an dumnezeu

an viata e bine sa iei decizi clare de meritat sa muncesti an tarile puternice economice securitate puternica dreptul la somaj si la gasirea unei nou loc de munca si la protectie de viata se nr.olanda germania belgia luxemburg franta mai putin italia deloc anglia marea britaniei canada austria america mai putin anrest cacat pe harti iar romania ne comparam cu brazilia interese pe erse relati .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1375 secunde