Autorul atentatului din Suruc ar fi un turc de 20 de ani, membru al grupării Stat Islamic

77
1
Autorul atentatului din Suruc ar fi un turc de 20 de ani, membru al grupării Stat Islamic - atac-1437582263.jpg

Articole recomandate

Autorul atentatului sinucigaș din Suruc, ar fi un membru al grupării Stat Islamic, potrivit autorităților turce, relatează publicația franceză Liberation, în ediția electronică.

Pentru identificarea acestuia, autoritățile au analizat probele ADN prelevate de la fața locului. Bărbatul e origine turcă și în vârstă de 20 de ani, cunoscut sub inițialele de S.A.A și ar fi devenit membru al grupării teroriste Stat Islamic în urmă cu două luni.

"Am confirmat în baza analizării probelor genetice prelevate că autorul atacului este un bărbat în vârstă de 20 de ani, originar din Adiyaman, Turcia", a declarat un oficial turc.

În urma atentaului de la centru cultural din orașul turc Suruc, 32 de de persoane au fost ucise și aproximativ 100 rănite în urma exploziei, potrivit datelor anunțate de ministerul de Interne. Premierul turc, Ahmet Davutoglu, a promis sporirea măsurilor de securitate la granița cu Siria, potrivit B1.ro.

Și președintele turc Recep Tayyip Erdogan a condamnat atentatul sinucigaș: "Suntem în doliu din cauza unui act de teroare care s-a soldat cu 28 de morți și numeroși răniți. Îi blestem și îi condamn pe autorii acestei violențe, în numele poporului meu", a declarat Erdogan.

Comentează știrea

mariana
22 iulie 2015
merita interes

Proiectul anului 2015 !! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Se ofera GRATUIT curs de calificare.Plata castigurilor este garantata prin CONTRACT LEGAL. Se lucreaza part-time sau full-time,in functie de cat de mult vrei sa castigi.Se cere seriozitate maxima,rabdare si perseverenta,in schimbul unui castig SIGUR !! Daca ai rezultate primesti scrisoare de recomandare pentru propriul SC.Va oferim mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.6084 secunde