Joe Biden, în vizită în Mexic. 200 de migranţi expulzaţi

96
Joe Biden, în vizită în Mexic. 200 de migranţi expulzaţi - bidenmexic-1673271782.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 200 de migranţi au fost expulzaţi spre Ciudad Juarez, cel mai populat oraş din statul mexican Chihuahua, înainte ca preşedintele american Joe Biden să ajungă în Mexic pentru o vizită oficială plasată sub semnul unei migraţii record în Statele Unite, informează luni France Presse.

Aceasta este o situaţie zilnică la Ciudad Juarez şi în alte părţi ale graniţei Mexic-SUA, unde preşedintele american s-a dus pentru prima dată în aproape doi ani de mandat.


Numeroşi venezueleni, cubanezi, nicaraguani şi haitieni, unii cu copii în braţe, au intrat pe teritoriul mexican după ce au traversat un pod între cele două ţări, a constatat de pe fluviul Rio Bravo (denumit Rio Grande în SUA) un jurnalist AFP.

Înainte de a ajunge în Mexic, Biden s-a oprit în statul american Texas, în oraşul de frontieră El Paso, una dintre principalele porţi de acces pentru migranţi către Statele Unite de-a lungul celor 3.100 km de graniţă comună.

În Mexic, preşedintele american va discuta cu omologul său mexican Andres Manuel Lopez Obrador criza migraţiei dintre cele două ţări.


Preşedintele american Joe Biden şi-a început prima vizită oficială în Mexic duminică seară, după aproape doi ani de mandat, a constatat 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0153 secunde