Kevin Costner, desemnat cel mai bun actor într-un serial-dramă

292
Kevin Costner, desemnat cel mai bun actor într-un serial-dramă - kevincostner-1673451358.jpg

Articole de la același autor

Kevin Costner a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă graţie interpretării sale din producţia TV „Yellowstone”, marţi seară, la cea de-a 80-a gală de decernare a acestor trofee prestigioase atribuite de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), potrivit contului de Twitter al evenimentului.


La această categorie au fost nominalizaţi actorii Jeff Bridges - „The Old Man”, Kevin Costner - „Yellowstone”, Diego Luna - „Andor”, Bob Odenkirk - „Better Call Saul”, Adam Scott - „Severance”.


Acesta este cel de-al treilea Glob de Aur din palmaresul starului hollywoodian Kevin Costner. Serialul „Yellowstone” spune povestea unei familii care îşi apără cu înverşunare ferma din Montana.

În 2022, premiul pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă a fost câştigat de Jeremy Strong, unul dintre protagoniştii serialului „Succession”.

Cea de-a 80-a gală de decernare a Globurilor de Aur a avut loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Evenimentul a fost prezentat de actorul de comedie Jerrod Carmichael.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9485 secunde