Primul pacient din România cu triplă infecție: gripă, covid și virus sincițial respirator. Ce simptome are

661
1
Primul pacient din România cu triplă infecție: gripă, covid și virus sincițial respirator. Ce simptome are - gripa-1673451923.jpg

Articole de la același autor

Primul pacient din România cu triplă infecție: gripă, covid și virus sincițial respirator, potrivit Realitatea


La Spitalul de Boli Infecțioase din Iași a fost raportat PRIMUL caz de pacient cu triplă infecție virală, gripă, covid și virus sincițial respirator.

Este vorba despre un bolnav de 58 de ani care are flurona, gripă și COVID-19, plus virusul sincițial, cel care a provocat cazurile severe la copii în ultima perioadă.

La copii, virusul sinciţial respirator (VSR) determină, în general, simptome uşoare şi moderate, asemănătoare unei răceli. Însă la cei născuţi prematur sau cu anumite probleme pulmonare sau cardiace poate determina infecţii respiratorii grave, care necesită spitalizare.

Epidemiile de VSR pot să apară oricând pe parcursul anului. De obicei, acestea au loc în lunile mai reci, de iarnă şi durează în medie 5 - 6 luni. Sezonul infecţios cu VSR poate varia în funcţie de regiune, în România acesta desfăşurându-se din octombrie până în martie.

SIMPTOME VIRUSUL SINCIȚIAL RESPIRATOR (VSR)

Virusul respirator sincițial provoacă simptome ușoare asemănătoare răcelii comune. Majoritatea adulților se vindecă în 1-2 săptămâni.

VRS poate fi sever în special la nou-născuți și în cazul vârstnicilor.


Comentează știrea

Therese Poulain
12 ianuarie 2023
Oferta de împrumut

Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1886 secunde