Leacul recomandat de nutriționiști după mahmureală. Neutralizează alcoolul

476
Leacul recomandat de nutriționiști după mahmureală. Neutralizează alcoolul - bere-1672333912.jpg

Articole de la același autor

Nutriţioniştii recomandă murăturile ca leac împotriva mahmurelii. „Este cel mai bun remediu după o nopate de beţie. Murăturile ne scapă de greaţă în primul rând şi neutralizează direct alcoolul. Mai mult, ele conţin şi vitamina C, cu rol important în metabolizarea băuturilor etilice”, precizează nutriţionistul Gabriel Sasu, potrivit Realitatea


Totodată, mai există și alte variante:

Citrice care conțin vitamina C

Vitamina C este una dintre enzimele care contribuie la descompunerea mai rapidă a alcoolului în sânge. Sucul de citrice poate fi consumat înainte, după sau chiar în timp ce bei alcool pentru a atenua efectele mahmurelii. Portocalele şi grepfrutul au cel mai mare conţinut de vitamina C.

Fructele proaspete


Dacă nu ai la îndemână citrice, orice fruct proaspăt te va ajuta să alungi mai repede mahmureala. Zahărul natural din fructe, sucroza, grăbeşte asimilarea alcolului şi te poate ajuta să-ţi revii rapid după efectele excesului. Bananele îţi scad aciditatea din stomac şi magneziul conţinut de ele cauzează relaxarea vaselor de sânge.

Compresele calde

O compresă caldă pe frunte poate elimina mai repede durerea de cap, atunci când aceasta este problemă principală a mahmurelii. Încălzeşte un prosop umed sau o pungă de orez la microunde şi aplică-le pe frunte şi pe tâmple.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Decembrie 2019
Stire din Sănătate : Cum se tratează mahmureala de Revelion
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : Cum tratați mahmureala
Miercuri, 08 Mai 2013
Stire din Diverse : Cum scăpăm de mahmureală
Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ești mahmur? Așa te tratezi!
Pagina a fost generata in 1.3358 secunde