MAE face noi precizări cu privire la stadiul evacuării cetățenilor români din Fâșia Gaza

397
MAE face noi precizări cu privire la stadiul evacuării cetățenilor români din Fâșia Gaza - frontieratw-1699639481.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunță că, potrivit informațiilor din teren, punctul de frontieră Rafah a rămas închis pentru tranzitul persoanelor, pe întreg parcursul zilei de vineri. Precizările vin în continuarea informațiilor referitoare la demersurile de evacuare din Fâșia Gaza a cetățenilor români și a familiilor acestora.


„Astfel, evacuarea grupului sus-menționat va fi posibilă după redeschiderea punctului de trecere Rafah pentru tranzitul persoanelor.
Oficiul de Reprezentare al României la Ramallah rămâne în contact permanent cu cetățenii români și membrii de familie care au solicitat evacuarea din Fâșia Gaza. De asemenea, în cursul zilei de astăzi, o a treia echipă consulară mobilă din cadrul Unității de Reacție Rapidă a Celulei de Criză MAE s-a deplasat la Cairo, în vederea sprijinirii demersurilor specifice în teren.
De asemenea, Celula de Criză Interinstituțională, prin intermediul misiunilor diplomatice ale României la Cairo și Tel Aviv, continuă dialogul cu autoritățile egiptene și israeliene până la finalizarea operațiunilor”, se arată într-un comunicat transmis, vineri seara, de MAE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6422 secunde