Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni

346
Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni - samsariidetelefoanevanatidepolit-1699640648.jpg

Articole de la același autor

La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat o femeie, de 29 de ani, pe numele căreia Curtea de Apel București a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 2 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Femeia a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.


La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 56 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1906 secunde