Concurs Manea: "M-am săturat de primarul Mazăre"

762

Articole de la același autor

Victor Manea și-a anunțat ieri, la București, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura din partea PNL la Primăria Constanța. Actual consilier județean, Victor Manea i-a avut alături, ieri, pe Teodor Meleșcanu, vicepreședinte al Partidului Național Liberal și actual Ministru al Apărării și pe Romeo Stavarache, acesta din urmă anunțându-și lansarea în cursa pentru al doilea mandat de șef al administrației publice locale din Bacău.
"Vreau să dau afară gunoiul din Constanța", a declarat liberalul constănțean în cadrul conferinței de presă. Manea a menționat, cu ocazia anunțului la nivel național al candidaturii sale, problemele cu care se confruntă locuitorii Constanței susținând că acesta este, de fapt, motivul care l-a determinat să intre în cursa pentru primărie.
În ceea ce îl privește pe contracandidatul său la Primăria Constanța, actualul edil, Radu Mazăre, Manea a precizat: "Eu m-am săturat de primarul Constanței și nu-l mai cred demult". În acest sens, liberalul a amintit problemele cauzate de câinii comunitari, de lipsa spațiilor verzi, precum și pe cele legate de poluarea mediului: "A scos tramvaiele și vechile trolee și a introdus aceste autobuze care nu fac decât să polueze un oraș turistic", a mai declarat Victor Manea. Totodată, candidatul PNL la fotoliul de primar al reședinței de județ a criticat "stilul arogant al primarului Mazăre".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8507 secunde