Marina rusă intenționează să efectueze manevre antisabotaj în Marea Neagră

393
1
Marina rusă intenționează  să efectueze  manevre antisabotaj  în Marea Neagră - manevremilitarerusia-1470919565.jpg
Marina rusă intenționează să efectueze manevre în Marea Neagră pentru a exersa respingerea atacurilor subacvatice din partea unor sabotori, au transmis, ieri, agențiile de presă ruse, citând Minis-terul Apărării de la Moscova, relatează Reuters.

Potrivit scenariului avut în vedere, Marina ar urma să respingă atacuri subacvatice comise de sabotori veniți pe mare, a transmis Ministerul Apărării rus. Totodată, ministerul rus a mai anunțat că forțele navale vor efectua exerciții în zona de est a Mării Mediterane începând cu data de 15 august.

Vladimir Putin a acuzat, miercuri,, Ucraina că folosește tactici teroriste pentru a încerca să provoace un nou conflict și să destabilizeze provincia ucrai-neană Crimeea, anexată de Rusia în urmă cu doi ani, după ce autoritățile ruse au anunțat că au dejucat două tentative armate ucrainene de a introduce sabotori în această peninsulă de la Marea Neagră.

Pe de altă parte, ambasadorul american în Ucraina, Geoffrey Pyatt, a declarat joi că Statele Unite nu au descoperit nimic până acum care să coroboreze acuzațiile rușilor referitoare la o incursiune ucraineană în Crimeea. Pyatt a mai spus că sancțiunile americane impuse ca urmare a anexării Crimeii de către Rusia vor rămâne în vigoare până când acest teritoriu va fi returnat Ucrainei.

"Rusia are o istorie în a aduce frecvent acuzații false Ucrainei pentru a devia atenția de la propriile acțiuni ilegale", a scris Pyatt pe contul său de Twitter. Guvernul american nu a văzut nimic până acum care să coroboreze acuzațiile Rusiei referitoare la o "incursiune în Crimeea", iar Ucraina le-a respins cu "fermitate", a mai scris Pyatt.

Comentează știrea

Cristi
12 august 2016
???

Antisabordaj !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5502 secunde