Mărturii terifiante despre ultimele clipe ale subprefectului de Sălaj, ucis de o construcţie ilegală

415
1
Mărturii terifiante despre ultimele clipe ale subprefectului de Sălaj, ucis de o construcţie ilegală - salaj-1655917589.jpg

Articole de la același autor

Subprefectul judeţului Sălaj nu trebuia să se afle ieri în foişorul care a fost doborât de vânt. Invitaţia a venit pe ultima sută de metri, iar Virgil Ţurcaş a acceptat-o. Şi, construcţia care s-a prăbuşit peste el şi l-a strivit nu avea autorizaţie. Parchetul a deschis o anchetă, potrivit Antena3.ro


Tragedia s-a derulat sub ochii mai marilor judeţului Sălaj şi ai mai multor primari din zonă şi toţi vor fi audiaţi. Primarul localităţii unde a murit edilul a povestit pentru News Hour With CNN cum a încercat să-l salveze pe subprefect şi cum nici el nu trebuia să fie în foişorul morţii.

"La un moment dat a venit o rafală mai puternică şi careva a strigat cade! În momentul ala m-am întors, am văzut că acoperişul se duce. Noi stateam la masă.", povesteşte Marian Mirişan, primarul comunei Horoatu Crasnei.

Erau 10 oameni în foişor. În fracţiuni de secundă, fiecare a încercat să se salveze. Unii au sărit din foişor, alţii s-au adăpostit.






Comentează știrea

fani
22 iunie 2022
hotia

Si cate or sa mai cada ! Un ex.sunt mansardarile facute pe genunchi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4435 secunde