Ministerul Sănătăţii anunţă că a avizat structura modificată a Spitalului pentru Copii ''M. S. Curie''

196
Ministerul Sănătăţii anunţă că a avizat structura modificată a Spitalului pentru Copii ''M. S. Curie'' - spitaldaruiesteviatae16721539826-1712241156.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Sănătăţii a anunţat, joi, că a avizat structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "M. S. Curie", care include clădirea construită din fonduri colectate de Asociaţia "Dăruieşte Viaţă".


"Acordarea avizului pentru structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'M. S. Curie' a permis deplasarea echipei Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti pentru efectuarea evaluării necesare autorizării sanitare a clădirii spitalului, care va fi eliberată la începutul săptămânii viitoare", a informat Ministerul Sănătăţii.


Potrivit Ministerului Sănătăţii, în paralel cu activitatea de autorizare, personalul administrativ şi de specialitate al spitalului inventariază bunurile şi echipamentele din noua clădire pentru a putea fi încheiată donarea acestora şi înregistrarea în patrimoniul spitalului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4144 secunde