Concurs Minoră obligată să se prostitueze după ce era drogată cu forța

775

Articole de la același autor

Patru persoane au fost trimise în judecată pentru trafic cu ființe umane după ce au sechestrat și obligat o minoră să se prostitueze în folosul lor.
Ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea din cadrul BCCO Constanța au finalizat cercetările în dosarul în care inculpați sunt Petre Cârstea (tatăl), în vârstă de 51 de ani, Valentina Cârstea, de 22 de ani, Maria Alexandru, de 51 de ani și Petre Cârstea (fiul), de 24 de ani, acuzați de trafic de ființe umane.
Potrivit anchetatorilor, în perioada 2005-2006, cei patru au racolat și traficat în Spania, în vederea practicării prostituției, pe minora Mirela Ioana C., în vârstă de 15 ani.
Din cercetări a reieșit că, inițial, cei patru i-au promis adolescentei că o ajută să-și găsească un loc de muncă (menajeră) în Spania.
Pentru că fata își dorea foarte mult un loc de muncă în străinătate a acceptat propunerea, moment în care Petre Cârstea a început să se ocupe de documentele necesare efectuării călătoriei.
Ajunși în Spania, în localitatea Madrid, indivizii și-au schimbat planurile pe care le stabiliseră la plecarea din țară și prin amenințări și alte violențe au obligat-o pe fată să se prostitueze în Clubul "EL REY" din această localitate.
Totodată, din verificări s-a stabilit că Petre Cârstea (fiul) și Valentina Cârstea au stat împreună cu victima în Spania, unde au supravegheat-o și au obligat-o să se prostitueze în folosul lor, obținând suma de 75.000 de euro.
Mai mult, oamenii legii au descoperit că cei doi au fost ajutați de administratorul clubului spaniol, care o obliga pe adolescentă să consume droguri înainte de a avea relații sexuale.
Cei patru au fost trimiși în judecată și vor răspunde penal pentru faptele lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8333 secunde