Momente cumplite pentru Ruby. Vedeta a tras o sperietură zdravănă din cauza bunicii sale

220
Momente cumplite pentru Ruby. Vedeta a tras o sperietură zdravănă din cauza bunicii sale - ruby-1673374357.jpg

Articole de la același autor

Ruby a vorbit despre sperietura pe care a trăit-o din cauza celei mai importante persoane din viața ei, bunica Gherghina, potrivit RomâniaTv


Ruby a dezvăluit că bunica ei s-a trezit în urmă cu puțin timp cu un ochi roșu, iar vedeta s-a speriat foarte tare. De teamă să nu i se fi întâmplat ceva grav, acestea au mers de urgență la doctor. Totul s-a rezolvat, așa că vedeta a putut sta liniștită. Ea a mai spus că cea mai mare dorință a ei este ca bunica sa să fie sănătoasă.


În ceea ce privește planurile de viitor, Ruby spune că de obicei nu își face prea multe, pentru că nu își dorește să fie dezamăgită în cazul în care acestea nu îi vor ieși.



Pentru cântăreață, bunica reprezintă cel mai frumos și prețios dar de la Dumnezeu. Bătrâna este cea care a crescut-o pe artistă încă de la vârsta de trei ani, deoarece părinții ei au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate.

„Am o relație specială cu ea, ca orice nepoată cu mamaia ei sper. Dacă nu, eu v-aș spune tuturor să vp iubiți bunicii cel mai mult, pentru că sunt cei mai drăguți și cele mai mari bogății din viața noastră și atât timp cât îi avem trebuie să îi adorăm.


Eu o ador pe mamaie și am o relație specială cu ea. Este normal, ea m-a crescut, m-a educat. Părinții mei au fost plecați la muncă în străinătate, iar eu am rămas în grija ei. A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui. A umplut orice gol ar fi putut exista”, a declarat Ruby în urmă cu ceva timp.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4505 secunde