Video Momente de groază! POD PRĂBUŞIT, după ce a fost lovit de o navă! 20 de oameni sunt daţi dispăruţi

1153
Momente de groază! POD PRĂBUŞIT, după ce a fost lovit de o navă! 20 de oameni sunt daţi dispăruţi - pod-prabusit-1711446577.jpg
Un pod s-a prăbușit, în întregime, în apă, după ce a fost lovit de o navă cargou, în orașul american Baltimore. Imaginile publicate pe rețelele sociale au surprins momentul șocant. În jur de 20 de persoane sunt date dispărute. 

Podul Key Bridge din orașul american Baltimore a fost lovit de portcontainerul Dali, sub pavilion Singapore, potrivit datelor de urmărire a navelor.


Nava are o lungime de 300 de metri și se îndrepta spre Colombo, în Sri Lanka.


Un tractor cu remorcă de mari dimensiuni se afla pe podul Francis Scott Key în momentul în care s-a prăbușit, a declarat Departamentul de pompieri al orașului Baltimore pentru CBS News.


Departamentul spune că în apa din jurul navei care a lovit podul se afla multă motorină.


Acesta adaugă că „echipa de scufundări și salvare a sosit la fața locului pentru a localiza persoanele din apă” - ultima actualizare a acestuia spunea că se crede că până la 20 de muncitori ar fi căzut în râu.


Primarul orașului Baltimore, Brandon Scott, a declarat că este la curent cu incidentul de pe podul Francis Scott Key din oraș și că este în contact cu autoritățile locale.
 

„Sunt la curent cu incidentul de la Podul Key și sunt în drum spre el... Personalul de urgență se află la fața locului, iar eforturile sunt în curs de desfășurare”, a spus acesta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4642 secunde