Navă cu 3.000 de mașini la bord, cuprinsă de flăcări! "Echipajul a încercat să stingă singur incendiul, dar nu a reușit"

815
Navă cu 3.000 de mașini la bord, cuprinsă de flăcări!

Articole recomandate

În largul coastelor olandeze, un incendiu puternic a izbucnit la bordul unei nave. Aceasta transporta aproape 3.000 de mașini. În urma evenimentului, 23 de persoane au fost evacuate.



"În jurul miezului nopții, paza de coastă a primit un raport potrivit căruia nava Fremantle Highway a luat foc", a declarat paza de coastă olandeză pe site-ul său. De asemenea, paza de coastă a adăugat că incidentul s-a petrecut la aproximativ 50 km la nord de insula Ameland, informează stirilekanald.ro

"Echipajul a încercat să stingă singur incendiul, dar nu a reușit. O persoană a murit și alte câteva au fost rănite", potrivit sursei citate.

Mai multe elicoptere de salvare și o barcă au intervenit la fața locului. Un număr de 23 membri ai echipajului au fost evacuați cu probleme respiratorii. Aceștia nu se află în pericol, din fericire. Cel puțin șapte membri ai echipajului au fost salvați din apă, după ce au sărit peste bord.

Nava plecase din Bremerhaven, în Germania, și se îndrepta spre Port Said, în Egipt. Zona în care a luat foc nava este declarată Patrimoniu Mondial UNESCO datorită diversității speciilor marine. 




foto: Arvind Chauhan Twitter


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.355 secunde